Wij zouden het erg leuk vinden als je hieronder een bericht achterlaat.

Reacties van andere bezoekers kun je hieronder lezen.

Reacties

67 berichten.
Liny Dijkstra Liny Dijkstra uit Ter Apel heeft geschreven op 14 oktober 2021 om 22:42
In september bij Simon de prachtige zonsondergang bij paal 9 foto gekocht die toen ook in de etalage hing. Het was zo moeilijk kiezen tussen deze foto en de duinfoto die ook in de etalage stond maar toch gekozen voor deze foto en bij ons schijnt daardoor elke dag de zon. Een geweldige aankoop voor ons tuinhuis waar we heel blij mee zijn. Simon is een bevlogen fotograaf en heeft veel verteld over zijn boeiende vak. Aangezien wij op de fiets waren heeft hij de foto voor ons naar de camping in De Cocksdorp gebracht, Simon wat een goede service van jouđź‘Ť We gaan zeker een vlg keer op Texel je met een bezoek vereren want ook in onze woning ontbreekt nog een Texelfoto.
Stini en Chris Ames Stini en Chris Ames uit 'S-HERTOGENBOSCH heeft geschreven op 12 oktober 2021 om 16:40
Jaren geleden bij Simon een mooie sfeerfoto van Texel gekocht die al jaren een prominente plaats heeft in onze woning. Toen wij voor onze dochter haar nieuwe woning een mooie foto zochten dachten wij onmiddellijk aan Simon Smit en zijn daar speciaal voor naar Texel gegaan. Zijn aanstekelijke enthousiasme en vakkennis gaf ons wederom een goed gevoel. Simon is een romanticus en dat kan je enorm goed zien in zijn wonderbaarlijke mooie foto's. Je moet ontzettend veel liefde hebben om dit vak te kunnen uitoefenen. Het is ook een kwestie van gunnen, je houdt onmiddellijk van zo,n man.
Hub en Marjo Hub en Marjo uit Valkenswaard heeft geschreven op 8 oktober 2021 om 12:37
Zijn in september 2021 een week op het mooie eiland Texel geweest en hebben bij Simon een foto gekocht van de Hoge berg op Texel tijdens de winter. Wat meteen opviel waren de verschillen in intensiteit van de kleur wit. Een prachtige foto. Uit ons gesprek kon je merken dat Simon een passioneel fotograaf is, een vakman die oog heeft voor compositie en kleur. De foto hangt op een mooie plek in ons huis. Bedankt Simon.
Gert en Daniëlla van Lunteren Gert en Daniëlla van Lunteren uit Harderwijk heeft geschreven op 4 oktober 2021 om 18:18
Voor de 3e keer een paar prachtige omlijste foto's van Texel bij Simon gekocht. Echte vakman! Bedankt Simon voor je adviezen en graag tot een volgende keer! Groeten Gert en Daniëlla
Piet Boerefijn Piet Boerefijn heeft geschreven op 14 september 2021 om 10:32
Afgelopen vakantie zagen we een prachtige foto van de vuurtoren in de etalage. Toen we binnen om verdere informatie vroegen werden we te woord gestaan door een BEVLOGEN fotograaf. Dit heeft erin geresulteerd dat we met deze foto (in een mooie lijst) de winkel uitliepen. Elke dag zien we nu thuis de rode vuurtoren, die voor ons Texel symboliseert.
Maike Maike heeft geschreven op 13 september 2021 om 18:23
Wir haben das 'im still standing'-Foto von seinem Shop in Den Burg gekauft. Sehr zufrieden nicht nur mit dem schönen Foto, sondern auch mit Simons Kundenservice. Er hat sich trotz der leichten Sprachbarriere Zeit genommen um uns zu helfen. Dankeschön
Steffen Steffen heeft geschreven op 12 september 2021 om 20:08
Lieber Herr Smit, nochmals vielen herzlichen Dank für den super Service beim Kauf des Bildes mit den Kitesurfern. Das Bild ist wirklich sehr , sehr schön und es passt perfekt in unsere Wohnung. Das Aufhängen ging mit ihrem Rahmen, Schrauben und der Anleitung völlig problemlos. Auch nochmals vielen Dank für den außergewöhnlichen Julianadorp-Bringdienst. Wir werden Ihr Atelier auf alle Fälle wieder besuchen - insofern tot ziens.
Dirk Dirk uit Haarlem heeft geschreven op 1 september 2021 om 19:00
Simon hartelijk dank voor de geweldige uitleg van onze vragen over een foto die wij wilde hebben. Je nam ruim de tijd, foto besteld en hij hangt aan de muur geweldig we zijn dik tevreden, foto Smit is een aanrader.
Astrid Astrid heeft geschreven op 20 augustus 2021 om 12:41
Vandaag een prachtige zwart-wit foto van de toegang naar de Vriendschap opgehaald. Een foto die het gevoel van Texel in Ă©Ă©n beeld vangt. Krachtig en verstild tegelijk. Getuigd van vakmanschap, inleving en oog voor detail. Ik word er blij van.
Bruno La Rooij Bruno La Rooij uit AMSTERDAM heeft geschreven op 16 augustus 2021 om 19:49
Al meer dan 30 jaar fotograferen wij de boshyacintjes in de staatsbossen. Rondom eind april en begin mei op z'n mooiste. In de winkel zagen wij de foto van Simon afgedrukt op aluminium. Wonderlijk hoe dat bos licht en kleur vangt en de lichtinval van de dag teruggeeft. Een kleinere afdruk hangt hier nu in onze woonkamer als anker van Texel. goed gelukt met dank voor de plezierige hulp
Familie Koczwara Familie Koczwara uit Leipzig heeft geschreven op 14 augustus 2021 om 11:34
Hallo Herr Smit, wir möchten uns nochmals für die wunderschöne Umsetzung unseres eigenen Bildes bedanken. Es passt super in unser Haus und ist wie alle anderen Bilder von Ihnen, eine schöne Erinnerung an jeden einzelnen Urlaub auf Texel. Wir freuen uns schon auf 2022. Bleiben Sie gesund....
Henk & Marijke Berenschot Henk & Marijke Berenschot uit Apeldoorn heeft geschreven op 9 augustus 2021 om 13:34
we komen al vanaf 1987 jaarlijks op Texel; ook elke keer dat we er zijn komen we even bij Simon binnen op bezoek of staan voor de etalage de prachtige foto's te aanschouwen; we hebben er afgelopen mei 6 st. prachtige foto's gekocht van redelijk grote formaten, ook enkele in "art-uitvoering"; deze hangen in onze gerenoveerde hal en i/d woonkamer van ons appartement; we zijn er superblij mee; prachtig ingelijst met ontspiegeld glas zijn het "parels" a/d wand !! nogmaals dank Simon
van Stuijvenberg van Stuijvenberg uit Emmerik - D heeft geschreven op 8 juli 2021 om 21:33
Komen al jaren naar Texel en zijn steds op zoek naar een mooi foto van de vuurtoren. Eindelijk bij Simon Smit gevonden. Maar dat is niet alles, foto is perfect vergroot en ingelijsd, echt alles van hoge kwaliteit. Het beeld hangt nu in onze hal en is een nieuw lichtpuntje in ons huis, hartelijk bedankt voor de sublieme service.
Bergsma T. Bergsma T. uit Haarlem heeft geschreven op 6 juli 2021 om 22:46
Trijnita en Klaas uit Haarlem 06-07-2021 Een paar weken geleden weer bij Simon Smit, fotograaf in Den Burg naar binnen gekeken, maar nu ook werkelijk de winkel binnen gegaan. Het ging om de grote foto; strand overgang met wilde zee. Samen met Simon op de computer het juiste formaat uitgezocht. Vanmorgen werd de foto persoonlijk afgeleverd door Simon. Het hangt schitterend in onze slaapkamer, degelijk vakwerk en mooi ingelijst. Ja hier worden we heel vrolijk van.
Ronald Dokter Ronald Dokter uit Enschede heeft geschreven op 2 juli 2021 om 09:56
Twee keer per jaar altijd even voor de ramen staan en even later naar binnen. Altijd wel weer iets nieuws te zien. Heb inmiddels door de jaren heen al 5 stukken gekocht. Van klein tot heel groot. Super kwaliteit en top service. De man verteld met veel passie en diezelfde passie zie je terug in zijn foto's. Echt een specialist op zijn vakgebied. En bij elk stuk dat je koopt een certificaat. Echt uniek.
Paul en Sylvia Paul en Sylvia uit Apeldoorn heeft geschreven op 2 juni 2021 om 00:03
We komen al jaren graag op Texel. Na eerder al een mooie foto van de duinen uitgezocht te hebben bij Simon, hebben we bij ons laatste bezoek ons oog laten vallen op een prachtige foto van de haven in Oudeschild. Omdat we de foto niet mee naar huis konden nemen heeft Simon de ingelijste foto bij ons thuisgebracht Ă©n mooi strak aan de muur opgehangen. Een schitterende foto en top service!
Fam Pereboom Fam Pereboom uit Deventer heeft geschreven op 13 december 2020 om 14:18
Zaterdag 10 Oktober zijn wij vanaf Deventer naar Texel gereden om bij U een prachtig schilderij te kopen van ons zo geliefde eiland. > Binnen 2 minuten ywaren we er al uit, de vuurtoren moest het worden! > Na een verbouwing hier, hebben we het prachtwerk vandaag eindelijk op kunnen hangen. > Nogmaals dank voor dit schitterende plaatje, gefotografeerd met passie en liefde.
Wim en Cisca van Muiswinkel Wim en Cisca van Muiswinkel heeft geschreven op 16 november 2020 om 11:20
We hebben genoten van de gescande oude negatieven van meer dan 50 jaar geleden. Heel bijzonder om die foto's allemaal weer te zien. Onze complimenten voor dit vakwerk !
Hanke en Arthur Eijbersen Hanke en Arthur Eijbersen uit Zevenaar heeft geschreven op 24 oktober 2020 om 23:23
Hoi Simon, Bedankt voor de toezending van de fraaie foto van de Rosse Grutto, echt een aanwinst voor onze huiskamer! Complimenten ook voor de zorgvuldige verpakking. Volgend jaar zullen we je winkel weer bezoeken tijdens ons verblijf op Texel. Heel veel succes gewenst met al je activiteiten en tot de volgende keer!
Wiggerich Wiggerich uit D 59423 Unna heeft geschreven op 5 oktober 2020 om 15:43
Hallo Herr Smit, wir kommen seit Jahren nach Texel....und immer wieder stehen wir vor Ihrem Geschäft und sehen uns die wundervollen Fotos an....Dieses Jahr haben wir Ihr Geschäft betreten und ein wunderschönes Bild gekauft...die Auswahl fällt schwer, da Sie viele tolle Bilder haben und man kann sich gar nicht entscheiden...es sind hervorragende Fotos, interessante Fotos und eine gute Verarbeitung....Wir werden sicher im nächsten Jahr wieder reinkommen....Alles Gute und bleiben Sie gesund GGWiggerich

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.