Wij zouden het erg leuk vinden als je hieronder een bericht achterlaat.

Reacties van andere bezoekers kun je hieronder lezen.

Reacties

31 berichten.
Ellen en Hans Wijnsema Ellen en Hans Wijnsema uit Gouda schreef op 24 april 2020 om 08:45:
April, 2020 Bij een niet gepland bezoek in maart aan de winkel van Simon vielen wij voor de prachtige foto’s van Texel en het verhaal erachter. Wij kozen voor ‘Strand bij Paal 9’. De foto in het formaat 100x50cm hangt inmiddels op z’n plek. Wij zijn zeer tevreden met onze keuze. Het resultaat is boven verwachting. Door de uitvoering in GEBORSTELD aluminium (op advies van Simon) lichten de wolken mooi op en ontstaat dieptewerking met de droge takjes en strootjes op de voorgrond . Al met al een mooie plaat met blijvende herinnering aan Texel! Met Goudse groeten, Ellen en Hans
Familie Roothoofd - Verhaegen Familie Roothoofd - Verhaegen uit Duffel , België schreef op 5 april 2020 om 19:32:
Eindelijk net een jaar na aankoop, alles behangen, ideale achtergrond, nu kunnen we genieten van de vuurtoren, reflections. Zo hebben we toch nog een Texel gevoel, terwijl we wegens Corona niet kunnen en mogen komen dit jaar. Top foto top gevoel, Zen een echt Texel gevoel....
Martin Martin uit Schoonhoven schreef op 29 februari 2020 om 13:17:
We konden het weer niet laten! Vandaag een prachtige foto, “de steiger van de boot naar Vlieland” van het formaat 50 x 100 cm bij Simon Smit opgehaald. Wat een kleuren! Een fotokunstwerk schitterend ingelijst. Simon bedankt!
Richard and Christine Shannon Richard and Christine Shannon uit Tauranga, New Zealand schreef op 11 februari 2020 om 04:06:
We are absolutely delighted with our quality canvas arriving (indeed very well wrapped and undamaged) all the way from beautiful Texel in Holland. Simon had assisted us by email in finding the photo that had caught our eye whilst visiting Den Burg in May 2019 and we can now enjoy this every-lasting memory in our home. It is good to know that distance is not a problem for Simon, even if you live on the other side of the world... literally. Thank you so much Simon for your professionalism in making the most beautiful photos and following through accordingly. Warm regards from Richard and Christine,Tauranga New Zealand.
Inge Inge schreef op 15 december 2019 om 09:21:
Onlangs hebben wij een foto gekocht die hing te pronken in de etalage van Simon. Wij waren meteen gevangen door de kleuren, maar ook de sfeer die het uitstraalde. Wij kunnen mensen alleen maar aanraden om toch een keer de foto collage van Simon te bekijken als jullie toch op Texel zijn. Een bezoekje is het zeker waard. Maar hou er wel rekening mee, je bent verkocht voor een foto voordat je het weet. Maar je hebt dan wel een fantastische herinnering van het eiland ervoor terug. Inmiddels hangt de foto van 1.05 x 0.50 mtr op een prominente plek in de huiskamer. En een ieder die binnenkomt, is er enthousiast over. Overigens, wij ook.
Theo en Jettie Theo en Jettie schreef op 13 september 2019 om 08:59:
Onlangs hebben wij de prachtige foto van Simon opgehangen en het is nog mooier dan we hadden gehoopt. We praten over het schilderij, terwijl het een foto is. De kleuren zijn werkelijk geweldig en staan perfect op onze muur. Simon, hartelijk dank, ook voor je leuke uitleg van het verhaal achter de foto. We genieten enorm van zonsondergang.
Fam. P de Niet Fam. P de Niet uit Rijswijk schreef op 19 augustus 2019 om 10:05:
Al heel veel keren hebben wij als we op texel waren naar de foto’s in de etalage van de fotograaf Simon Smit in Den Burg. Onlangs hebben wij een mooie foto, voorstellend een stormlucht, branding en duinen bij Simon gekocht nadat de foto vergroot was tot 60x90cm. Schitterend resultaat! De lijstenmaker in rijswijk was verrast van zo’n mooie foto ! Zo vergroot en zo scherp ! De foto hangt nu te pronken in onze kamer ! We zijn er geweldig blij mee ! Simon , het is klasse wat je maakt ! Nogmaals hartelijk dank ! Piet en Wil
Geert & Nelleke Perton Geert & Nelleke Perton uit Winschoten schreef op 8 juli 2019 om 18:12:
Bij ons laatste bezoek aan Texel (28 juni j.l.) hebben we een prachtige foto schilderij gekocht bij Simon Fotografie Den Burg-Texel. Aan de muur in onze woonkamer pronkt nu een schitterende foto (formaat 50 x 100 cm) van een duinpad, strand,zee en een prachtige wolkenlucht. Een prachtig stukje Texel, waar wij elke dag van kunnen genieten. Bij een bezoek aan Texel is het echt een aanrader om eens bij hem binnen te lopen. Dank je Simon.
Andreas W. Andreas W. uit Erkelenz schreef op 24 juni 2019 om 15:10:
Ich habe heute ein tolles Bild gekauft und freue mich bereits darauf, wenn es nach dem Urlaub mein Wohnzimmer verschönern darf. Die Qualität der Bilder hat mich sofort angesprochen und so war der Kauf auch schnell beschlossen. Vielen Dank hierfür und ab sofort ziert ein kleines Stück der tollen Insel auch mein Wohnzimmer.
Arie & Nancy Arie & Nancy uit Hardinxveld-Giessendam schreef op 12 juni 2019 om 11:44:
Als we op Texel zijn, kijken we altijd even in de etalage van Simon. Prachtige foto's van een prachtig eiland. Simon verstaat de kunst van het vastleggen van unieke (natuur)momenten. En toen er een muur vrij kwam in ons huis, wisten we dat er een mooie plaat van Texel op moest komen. Eentje van het strand en de duinen met een prachtige lucht. Het is Resurrection geworden. Persoonlijk opgehaald om even het gevoel bij de foto mee te nemen. Bedankt Simon!
Julian und Julia Julian und Julia uit Lingen (Ems) schreef op 12 juni 2019 om 07:04:
Wir haben im Mai diesen Jahres ein Bild bei Simon gekauft. Das Bild war dann ungewöhnlich lang (per Tracker verfolgbar) auf dem Weg per Post zu uns. Leider war es dann auch noch beschädigt! Eine Mail mit Bildern vom Schaden an Simon reichte aus und wir bekamen innerhalb von ein paar Stunden die Mitteilung, dass ein neues Bild versendet wird! So unkompliziert hätten wir das nicht erwartet und sind wirklich beeindruckt! - So macht das Kaufen Spaß! 🙂 Das neue Bild kam wenige Tage später unversehrt bei uns an und verschönert seit dem unseren Wohnraum! DANKE und viele Grüße auf die wundervolle Insel Texel!
Martin Martin uit Schoonhoven schreef op 31 mei 2019 om 14:14:
Altijd weer een feest als je bij Simon bent geweest! Vandaag ons 7e ingelijste werk van Simon Smit opgehaald. Zowel in ons huis in Schoonhoven als in ons chalet op Texel hangen verschillende werken. Nu een prachtfoto van rode tulpen en Texelse luchten in formaat 50 x 100 cm gekocht. Vakkundig ingelijst en goed voor jaren kijkplezier. Een aanrader!
Ad en Marieke Ad en Marieke uit Dordrecht schreef op 21 mei 2019 om 11:56:
Wij hebben al jaren een mooie Texel-foto van bescheiden formaat in onze gang hangen. Gekocht bij Simon Smit. Mooi om terug te denken aan onze fijne vakanties op het eiland. Dit jaar zijn we gelukkig weer eens voor een weekje geweest. Den Burg is ook weer bezocht. Onze dochter, die inmiddels op zichzelf woont was een weekendje mee. Ze was helemaal weg van een van de foto's in de etalage van Simon. "Texel reflections" Als verrassing hebben wij de foto met passe partout in mooie lijst voor haar gekocht. Wat wàs ze blij toen wij hem aan haar overhandigden, op haar verjaardag, bij thuiskomst. Met de verjaarsvisite werd meteen bedacht aan welke muur hij moest worden opgehangen. Het is ècht de moeite waard om de winkel te bezoeken. Op internet zijn de foto's mooi, maar in het echt zijn ze nog veel mooier. Het is ook leuk om even een praatje te kunnen maken met de maker. Wij komen graag nog eens terug.
Joke en Gerrit van der Zijden Joke en Gerrit van der Zijden uit Gouda schreef op 15 februari 2019 om 16:21:
Eind vorig jaar liepen wij in den Burgh de Weverstraat in en zagen in het voorbij lopen in de winkel van de plaatselijke fotograaf Simon Smit een bijzonder mooi doek hangen, voorstellende een duin/strand/zee en luchtlandschap. Het bleek om een fotodoek te gaan, genaamd: “The Day after the Storm”. Het doek bestelt en na een aantal dagen ontvingen wij het doek. Prachtig mooi resultaat, waar we enorm blij mee zijn. Het heeft een prominente plaats gekregen in ons appartement. Wij wilden nog een ander fotodoek hebben en daar het eerder ontvangen exemplaar van The day after the Storm ons prima beviel, hebben wij contact opgenomen met Simon met de vraag of hij een fotodoek van een kotter in de avondschemering op wilde zee voor ons kon en wilde maken. Het doek moest echter wel voldoen aan onze wensen. Simon voelde er wel wat voor om een dergelijke uitdaging aan te gaan en er wat moois van te maken. Probleem was echter een juiste foto van een kotter te krijgen, die aan onze wensen voldeed. Daarnaast moest er nog een foto van een mooie avondschemering met wilde zee gevonden worden. Aan het goede adres dus bij Simon. Het lukte uiteindelijk een foto te krijgen van een kotter die aan onze verwachting voldeed en waarmee een nieuw samengesteld fotodoek kon ontstaan. Met Simon hebben wij goede afspraken gemaakt hoe de totstandkoming van het schilderij zou plaatsvinden. Middels toegezonden foto’s hebben wij stap voor stap mee kunnen kijken naar de kunsten en vorderingen van Simon om tot het gewenste resultaat te komen. Op die manier hadden wij inbreng om een perfect resultaat te krijgen. En een perfect resultaat tot in detail werd het!! Het doek was door Simon uitstekend verzorgd. Altijd spannend als het originele fotoschilderij dan thuis bezorgd wordt. Het schilderij zag er prima uit en de achtergrond van de avondschemering was grandioos mooi uitgevoerd met een diversiteit aan zeer mooie kleurnuances. De kotter staat ook mooi tegen het avondlicht geplaatst, zeker als het (zon)licht onze woning in schijnt krijgt het geheel een hele mooie exclusieve uitstraling. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over het werk en resultaat. Een prima vakman, die in detail perfectionistisch te werk gaat om een zeer hoog resultaat te behalen. Grote klasse!! Onze dank daarvoor. Voor degene die overweegt ook een - al dan niet afwijkend - fotoschilderij te laten maken, bevelen wij Simon van harte aan. Zeg wat je wilt en al pratend kan er een passende oplossing gevonden worden. Met een gerust hart krijgt u wat u zelf voor ogen heeft tot in detail en perfectie.
Jacquelien Jacquelien uit Veendam schreef op 13 januari 2019 om 11:19:
Nadat ik vorig jaar mijn nieuwe huis betrok was ik er snel uit wat ik aan de muur wou hebben. Een foto van Texel van Simon Smit Fotografie. Altijd lopen mijn zus en ik even bij zijn zaak in Den Burg naar binnen als we op Texel zijn om te genieten van zijn mooie foto’s. Mijn wens was een landschapsfoto die iedere Texel liefhebber zou herkennen en had thuis via Simon zijn website al een voorselectie gemaakt. Ik zijn zaak kreeg ik de mogelijkheid deze foto’s op groot scherm te bekijken om een goede keuze te maken. Het zijn er uiteindelijk twee geworden, op linnen gedrukt, 1 van de Tuunwallen met Schapenboet en 1 van de Slufter. De levering was snel geregeld en wat zijn de foto’s prachtig geworden, ben er ontzettend blij mee. Texel bij mij in huis, kan er nu elke dag van genieten. En ongetwijfeld, de eerstvolgende keer als wij op Texel zijn, zullen we weer even bij Simon naar binnen lopen, benieuwd naar zijn nieuwe foto’s.
Meike und Ralf Schmidt Meike und Ralf Schmidt schreef op 12 januari 2019 om 14:12:
Vor 4 Jahren haben wir bereits bei unserem damaligen Urlaub auf Texel bei Simon Smit eine wunderschöne Fotografie "Strandaufgang in den Dünen" mit den Maßen 95x65 in einem tollen gebürsteten Alurahmen mit spiegelfreiem Glas gekauft. In diesem Jahr haben wir dem großen Bild einen "kleinen Freund" in den Maßen 60x40 mit dem Motiv Düne, Meer und Wolken gekauft. Heute wurde das neue Bild aufgehängt. Beide Bilder ergänzen sich wunderbar und erinnern uns an einen wunschönen Urlaub auf der Ferieninsel Texel.
Leo Henkes Leo Henkes schreef op 12 januari 2019 om 14:10:
Wij gaan elke jaar ten minste 2x naar Texel en komen dan altijd in het gezellige plaatsje den Burg. Dit jaar ontdekten we in de Weverstraat een hele goede fotograaf, zo'n man met liefde voor zijn vak. Al gauw hadden wij uit zijn prachtige assortiment een foto (40x60 cm)gevonden van onze geliefde Slufter, die ook in Simons' galerij staat. Wij plakten deze -thuisgekomen- op een schuine wand van ons appartement, schitterend. Eigenlijk -vonden we- moesten er nog 2 bij (40x40 cm) en wij kozen uit de galerij een tafereel van schapen met op de achtergrond het kerkje van den Hoorn en de vuurtoren van de Cocksdorp. Even mailen met Simon, betalen en na enkele dagen ontvingen we de keurig ingepakte foto's. Het is schitterend drieluik geworden, een waar kunstwerk! Bedankt Simon!
Siebe en Yvonne Huitema Siebe en Yvonne Huitema uit Den Haag schreef op 10 januari 2019 om 11:53:
Heel blij zijn wij met de foto`The day after de storm`.Een flink formaat van 1.50- 1.00 voor boven de bank. Nu zijn we ook in de winter dichtbij Paal 9. Bedankt Simon!
Connie Connie uit RIJEN schreef op 4 januari 2019 om 16:11:
Wat een service. Wij wilde graag een verjaardagskalender met maand gerelateerde foto's. Deze werd speciaal voor ons gemaakt en keurig verpakt toegestuurd. En dat na 1 week vanaf de besteldatum ondanks de kerst/ jaarwisseling. Heel erg bedankt
Elian en Jan Pieter Elian en Jan Pieter uit Vijfhuizen schreef op 30 december 2018 om 20:02:
Afgelopen zaterdag een prachtig ingelijste foto opgehaald, bij thuiskomst gelijk opgehangen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. En nu iedere dag genieten van een stukje Texel!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.