Wij zouden het erg leuk vinden als je hieronder een bericht achterlaat.

Reacties van andere bezoekers kun je hieronder lezen.

Reacties

18 berichten.
Joke en Gerrit van der Zijden Joke en Gerrit van der Zijden uit Gouda schreef op 15 februari 2019 om 16:21:
Eind vorig jaar liepen wij in den Burgh de Weverstraat in en zagen in het voorbij lopen in de winkel van de plaatselijke fotograaf Simon Smit een bijzonder mooi doek hangen, voorstellende een duin/strand/zee en luchtlandschap. Het bleek om een fotodoek te gaan, genaamd: “The Day after the Storm”. Het doek bestelt en na een aantal dagen ontvingen wij het doek. Prachtig mooi resultaat, waar we enorm blij mee zijn. Het heeft een prominente plaats gekregen in ons appartement. Wij wilden nog een ander fotodoek hebben en daar het eerder ontvangen exemplaar van The day after the Storm ons prima beviel, hebben wij contact opgenomen met Simon met de vraag of hij een fotodoek van een kotter in de avondschemering op wilde zee voor ons kon en wilde maken. Het doek moest echter wel voldoen aan onze wensen. Simon voelde er wel wat voor om een dergelijke uitdaging aan te gaan en er wat moois van te maken. Probleem was echter een juiste foto van een kotter te krijgen, die aan onze wensen voldeed. Daarnaast moest er nog een foto van een mooie avondschemering met wilde zee gevonden worden. Aan het goede adres dus bij Simon. Het lukte uiteindelijk een foto te krijgen van een kotter die aan onze verwachting voldeed en waarmee een nieuw samengesteld fotodoek kon ontstaan. Met Simon hebben wij goede afspraken gemaakt hoe de totstandkoming van het schilderij zou plaatsvinden. Middels toegezonden foto’s hebben wij stap voor stap mee kunnen kijken naar de kunsten en vorderingen van Simon om tot het gewenste resultaat te komen. Op die manier hadden wij inbreng om een perfect resultaat te krijgen. En een perfect resultaat tot in detail werd het!! Het doek was door Simon uitstekend verzorgd. Altijd spannend als het originele fotoschilderij dan thuis bezorgd wordt. Het schilderij zag er prima uit en de achtergrond van de avondschemering was grandioos mooi uitgevoerd met een diversiteit aan zeer mooie kleurnuances. De kotter staat ook mooi tegen het avondlicht geplaatst, zeker als het (zon)licht onze woning in schijnt krijgt het geheel een hele mooie exclusieve uitstraling. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over het werk en resultaat. Een prima vakman, die in detail perfectionistisch te werk gaat om een zeer hoog resultaat te behalen. Grote klasse!! Onze dank daarvoor. Voor degene die overweegt ook een - al dan niet afwijkend - fotoschilderij te laten maken, bevelen wij Simon van harte aan. Zeg wat je wilt en al pratend kan er een passende oplossing gevonden worden. Met een gerust hart krijgt u wat u zelf voor ogen heeft tot in detail en perfectie.
Jacquelien Jacquelien uit Veendam schreef op 13 januari 2019 om 11:19:
Nadat ik vorig jaar mijn nieuwe huis betrok was ik er snel uit wat ik aan de muur wou hebben. Een foto van Texel van Simon Smit Fotografie. Altijd lopen mijn zus en ik even bij zijn zaak in Den Burg naar binnen als we op Texel zijn om te genieten van zijn mooie foto’s. Mijn wens was een landschapsfoto die iedere Texel liefhebber zou herkennen en had thuis via Simon zijn website al een voorselectie gemaakt. Ik zijn zaak kreeg ik de mogelijkheid deze foto’s op groot scherm te bekijken om een goede keuze te maken. Het zijn er uiteindelijk twee geworden, op linnen gedrukt, 1 van de Tuunwallen met Schapenboet en 1 van de Slufter. De levering was snel geregeld en wat zijn de foto’s prachtig geworden, ben er ontzettend blij mee. Texel bij mij in huis, kan er nu elke dag van genieten. En ongetwijfeld, de eerstvolgende keer als wij op Texel zijn, zullen we weer even bij Simon naar binnen lopen, benieuwd naar zijn nieuwe foto’s.
Meike und Ralf Schmidt Meike und Ralf Schmidt schreef op 12 januari 2019 om 14:12:
Vor 4 Jahren haben wir bereits bei unserem damaligen Urlaub auf Texel bei Simon Smit eine wunderschöne Fotografie "Strandaufgang in den Dünen" mit den Maßen 95x65 in einem tollen gebürsteten Alurahmen mit spiegelfreiem Glas gekauft. In diesem Jahr haben wir dem großen Bild einen "kleinen Freund" in den Maßen 60x40 mit dem Motiv Düne, Meer und Wolken gekauft. Heute wurde das neue Bild aufgehängt. Beide Bilder ergänzen sich wunderbar und erinnern uns an einen wunschönen Urlaub auf der Ferieninsel Texel.
Leo Henkes Leo Henkes schreef op 12 januari 2019 om 14:10:
Wij gaan elke jaar ten minste 2x naar Texel en komen dan altijd in het gezellige plaatsje den Burg. Dit jaar ontdekten we in de Weverstraat een hele goede fotograaf, zo'n man met liefde voor zijn vak. Al gauw hadden wij uit zijn prachtige assortiment een foto (40x60 cm)gevonden van onze geliefde Slufter, die ook in Simons' galerij staat. Wij plakten deze -thuisgekomen- op een schuine wand van ons appartement, schitterend. Eigenlijk -vonden we- moesten er nog 2 bij (40x40 cm) en wij kozen uit de galerij een tafereel van schapen met op de achtergrond het kerkje van den Hoorn en de vuurtoren van de Cocksdorp. Even mailen met Simon, betalen en na enkele dagen ontvingen we de keurig ingepakte foto's. Het is schitterend drieluik geworden, een waar kunstwerk! Bedankt Simon!
Siebe en Yvonne Huitema Siebe en Yvonne Huitema uit Den Haag schreef op 10 januari 2019 om 11:53:
Heel blij zijn wij met de foto`The day after de storm`.Een flink formaat van 1.50- 1.00 voor boven de bank. Nu zijn we ook in de winter dichtbij Paal 9. Bedankt Simon!
Connie Connie uit RIJEN schreef op 4 januari 2019 om 16:11:
Wat een service. Wij wilde graag een verjaardagskalender met maand gerelateerde foto's. Deze werd speciaal voor ons gemaakt en keurig verpakt toegestuurd. En dat na 1 week vanaf de besteldatum ondanks de kerst/ jaarwisseling. Heel erg bedankt
Elian en Jan Pieter Elian en Jan Pieter uit Vijfhuizen schreef op 30 december 2018 om 20:02:
Afgelopen zaterdag een prachtig ingelijste foto opgehaald, bij thuiskomst gelijk opgehangen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. En nu iedere dag genieten van een stukje Texel!
Michiel en Saskia Michiel en Saskia uit Baarn schreef op 31 oktober 2018 om 21:41:
Onlangs waren onze (schoon)ouders 50 jaar getrouwd. Na lang zoeken voor het perfecte cadeau kwamen we uit bij Simon Smit. We werden hier heel vriendelijk geholpen. Uiteindelijk is het een heel mooi, op maat gemaakt en ingelijste foto geworden voor thuis in de woonkamer. Het vervoer naar vaste land was ook snel geregeld. Simon heeft de grote lijst transport-proof afgeleverd, autorit was dus geen probleem. Het stukje Texel met strandopgang is nu altijd dichtbij, waar we ook zijn. Indien we nog een mooie (Texel)foto ingelijst willen hebben, weten we zeker de weg naar Simon weer te vinden.
Edwin & Els Edwin & Els uit Warmond schreef op 27 oktober 2018 om 14:56:
Bij het binnenlopen van de zaak viel ons oog gelijk op "Texel reflections" Deze prachtige afbeelding besteld op Dibond hetgeen nog meer diepte geeft. Nu op 120x60 bij ons in huis, om zo ook in de winter Texel vlakbij te houden... Volgend (zeil)seizoen nog maar eens binnenlopen, want er hing nog veel meer moois!
Marianne en Chris Marianne en Chris uit Almere schreef op 25 oktober 2018 om 10:05:
Wij hebben bij ons laatste bezoek op Texel weer een mooi ingelijste foto mee naar huis genomen. Een aantal jaar geleden hebben wij een mooie foto in zwart wit van de noordpunt van Texel meegenomen. De vuurtoren was enkel in kleur afgebeeld. Deze keer een prachtige kleuren foto van de strandopgang vanuit de duinen genomen naar het strand , bij paal 9. De foto hangt op een mooi plekje in de woonkamer.
Angelika und Markus Angelika und Markus uit Deutschland schreef op 24 oktober 2018 om 20:07:
Sehr schöne Fotografien von Texel die sofort ins Auge fallen. Simon Smit bietet einen hervorragenden Service an. Nach jeden Urlaub nehmen wir uns ein neues gerahmtes Bild mit und erfreuen uns an den Anblick. Sehr zu empfehlen.
Chris en marianne Chris en marianne uit Almere schreef op 21 oktober 2018 om 09:14:
Wij hebben tijdens ons bezoek op Texel wederom een mooie foto ingelijst en wel mee naar huis genomen. Een aantal jaren geleden hadden wij een ingelijste foto van de vuurtoren in zwart wit afgedrukt, mee genomen en deze keer een schitterende kleuren doorkijk bij paal 9 vanaf de duinen naar het strand en de zee. Werkelijk heel mooi. Hij hangt op een mooie plaats in de woonkamer.
Erik en Marijke Erik en Marijke uit Scherpenzeel schreef op 21 oktober 2018 om 07:25:
Al jaren geleden maakten wij kennis met deze fotograaf en zijn werk. Op dat moment namen we een stukje Texel met ons mee. Twee kleine vergezichten, ingelijst en wel. Vanaf dat moment komen we elke keer als we op het eiland zijn, zijn nieuwe werk bewonderen. Zo ook weer deze zomer, toen we een fantastische foto van de vuurtoren ontwaarden. Na veel wikken en wegen besloten we deze aan te schaffen en met ons mee te nemen en tot de dag van vandaag hebben we er geen spijt van. Hij hangt op een prominente plaats in onze kamer en elke ochtend zien we weer dit fantastische stukje Texel, zoals door zijn lens vastgelegd. Ook het inlijsten is door hem verzorgd en tot nu toe kunnen we hierover geen enkel negatief geluid laten horen. Afgelopen week weer even een paar dagen op Texel geweest en ja, we konden het weer niet laten. Even weer bij hem binnen gegaan en weer met twee foto's de winkel/galerie verlaten.
Roland Roland uit Goirle schreef op 15 oktober 2018 om 16:33:
Simon zorgt voor het lang kunnen vasthouden van de eigen sfeer van Texel. Top.
Sylvia und Karsten Sylvia und Karsten uit Seligenstadt schreef op 11 oktober 2018 om 16:06:
Jedesmal wenn wir auf Texel sind schauen wir in der Galerie vorbei und bewundern die schönen Fotografien. Sie ist jedesmal einen Besuch wert. Mit Simons Fotografien nimmt man sich ein tolles Stück Texel mit nach Hause.
Christian & Heike Christian & Heike uit Deutschland schreef op 26 september 2018 om 16:35:
Eine sehr schöne Galerie mit unglaublichen Fotos. Wir kommen immer wieder gerne vorbei und haben auch schon ein paar der außergewöhnlichen Bilder mit nach Hause genommen. Auch Simons freundliche Art gefällt uns sehr gut.
Daphne Daphne uit Amstelveen schreef op 23 september 2018 om 17:19:
Tussen het zien van de foto en de daadwerkelijke aankoop zat bijna een halfjaar. Een bezoek aan de winkel en verschillende telefoongesprekken en e-mails waren voor ons nodig om tot een beslissing te komen. Maar wat zijn we blij dat we nu deze schitterend ingelijste foto aan de muur hebben hangen! Beste Simon, hartelijk dank voor jouw geduld, de geleverde service en niet in de laatste plaats hartelijk dank voor het maken van deze prachtige foto. Zittend in de huiskamer wanen wij ons weer op Texel!
Stefan en Astrid Stefan en Astrid uit Eindhoven schreef op 16 augustus 2018 om 18:54:
Simon heeft goed met ons meegedacht bij de aanschaf van een landschapsportret van het mooie Texel voor onze woonkamer. We konden zelf meekijken naar de uitsnede van de foto, zoals wij hem graag wilde hebben. Heel degelijk verpakt konden we onze foto een paar dagen later ophalen. De foto hangt inmiddels en zo kunnen wij in Texelse sferen blijven.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Sluit Menu
×

Winkelmand

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten