Wij zouden het erg leuk vinden als je hieronder een bericht achterlaat.

Reacties van andere bezoekers kun je hieronder lezen.

Reacties

52 berichten.
Paul en Sylvia Paul en Sylvia uit Apeldoorn heeft geschreven op 2 juni 2021 om 00:03
We komen al jaren graag op Texel. Na eerder al een mooie foto van de duinen uitgezocht te hebben bij Simon, hebben we bij ons laatste bezoek ons oog laten vallen op een prachtige foto van de haven in Oudeschild. Omdat we de foto niet mee naar huis konden nemen heeft Simon de ingelijste foto bij ons thuisgebracht én mooi strak aan de muur opgehangen. Een schitterende foto en top service!
Fam Pereboom Fam Pereboom uit Deventer heeft geschreven op 13 december 2020 om 14:18
Zaterdag 10 Oktober zijn wij vanaf Deventer naar Texel gereden om bij U een prachtig schilderij te kopen van ons zo geliefde eiland. > Binnen 2 minuten ywaren we er al uit, de vuurtoren moest het worden! > Na een verbouwing hier, hebben we het prachtwerk vandaag eindelijk op kunnen hangen. > Nogmaals dank voor dit schitterende plaatje, gefotografeerd met passie en liefde.
Wim en Cisca van Muiswinkel Wim en Cisca van Muiswinkel heeft geschreven op 16 november 2020 om 11:20
We hebben genoten van de gescande oude negatieven van meer dan 50 jaar geleden. Heel bijzonder om die foto's allemaal weer te zien. Onze complimenten voor dit vakwerk !
Hanke en Arthur Eijbersen Hanke en Arthur Eijbersen uit Zevenaar heeft geschreven op 24 oktober 2020 om 23:23
Hoi Simon, Bedankt voor de toezending van de fraaie foto van de Rosse Grutto, echt een aanwinst voor onze huiskamer! Complimenten ook voor de zorgvuldige verpakking. Volgend jaar zullen we je winkel weer bezoeken tijdens ons verblijf op Texel. Heel veel succes gewenst met al je activiteiten en tot de volgende keer!
Wiggerich Wiggerich uit D 59423 Unna heeft geschreven op 5 oktober 2020 om 15:43
Hallo Herr Smit, wir kommen seit Jahren nach Texel....und immer wieder stehen wir vor Ihrem Geschäft und sehen uns die wundervollen Fotos an....Dieses Jahr haben wir Ihr Geschäft betreten und ein wunderschönes Bild gekauft...die Auswahl fällt schwer, da Sie viele tolle Bilder haben und man kann sich gar nicht entscheiden...es sind hervorragende Fotos, interessante Fotos und eine gute Verarbeitung....Wir werden sicher im nächsten Jahr wieder reinkommen....Alles Gute und bleiben Sie gesund GGWiggerich
Familie Koczwara Familie Koczwara uit Leipzig heeft geschreven op 4 oktober 2020 om 12:36
Hallo lieber Herr Smit, wir sind wieder zu Hause und genießen unser neues Bild. Es ist perfekt, wunderschön und passt super zu den anderen Bildern von Ihnen. Wir kaufen jedesmal mindestens ein Bild, da diese Bilder die Schönheit der Insel und der Natur auf wunderbare Art und Weise, wiedergeben. Wir freuen uns schon auf den nächsten Besuch und herzlichen Glückwunsch zum 25. Jubiläum.
Kerstin Kerstin uit Köln heeft geschreven op 28 september 2020 om 17:41
September 2020; welche Freude!! nachedem wir vor einigen Jahren ein großes Panoramabild vom de Slufter bei Simon erstanden haben, schauen wir bei jedem Texelbesuch im Athelier vorbei. Und so haben wir dieses Jahr eine schöne Triologie zusammengstellt. Möwen in der Luft (genial Momentaufnhame), Sonnenuntergang und Strand. Danke für die geduldige Beratung, die Auswahl bei der Vielefalt fällt schwer.
Karin Karin uit Veenendaal heeft geschreven op 27 september 2020 om 14:26
Wie een bezoek brengt aan Texel en van mooie foto's (prachtige kleuren) van het eiland Texel houdt is een bezoek aan Simon Smit photography meer dan de moeite waard. Onlangs een prachtige foto van de vuurtoren incl. lijst aangeschaft waar we dagelijks met warme gevoelens naar kijken.
Klijnhout Klijnhout uit Arnhem heeft geschreven op 13 augustus 2020 om 15:21
Ook wij waren meteen verkocht toen we de mooie foto van het strand bij paal 9 zagen in de winkel. Hij hangt nu boven de bank en blijft erg mooi.
Michael Eschweiler Michael Eschweiler uit Aachen heeft geschreven op 3 augustus 2020 om 09:52
Lieber Simon, ganz herzlichen Dank für die gute und ausführliche Beratung beim Kauf eines sehr schönen gerahmten Fotos des Leuchtturms letzte Woche. Das Bild wird uns immer an einen wunderbaren Urlaub erinnern. Viele Grüße, Michael
Paul Paul uit Zwolle heeft geschreven op 23 juli 2020 om 10:47
Op 11 juli 2020 kwamen we toevallig voorbij Simon's Gallery in Den Burg. In de etalage zagen we al mooie foto's van landschappen en markante punten van Texel met mooie afgewerkte lijstjes daaromheen. Hierdoor werden we naar binnen gelokt waar je vrijblijvend kan kijken en waar nog meer moois te zien was. Een aanrader als je een mooie, tastbare herinnering van Texel wil hebben tegen een betaalbare prijs.
Hans Meijer Hans Meijer uit Purmerend heeft geschreven op 4 juli 2020 om 17:37
Ik kom al jaren op Texel en ik kan het niet laten om elke keer bij Simon binnen te lopen om te kijken naar zijn foto’s. Regelmatig kopen wij weer en mooi exemplaar. Zijn foto’s zijn typisch Texels. Maar zijn composities zijn geweldig soms heel eenvoudig maar met geweldige licht inval of schaduwen. Ik vind zijn zee en duinen foto’s fantastisch want er zit energie in. En als je goed kijkt zie je altijd een meeuw op deze foto’s vliegen Vraag ook eens een kleuren foto in zwart/wit te laten zien, want die zijn soms nog mooier.
Kees Kees heeft geschreven op 2 juli 2020 om 15:25
We liepen tijdens ons bezoek aan Den Burg aan tegen een prachtige foto van de haven van Oudeschild. We hebben daar nog een ontspiegelde glasplaat in laten zetten en nu maakt het niet meer uit waar de foto hangt in huis. Overal komt hij even goed tot zijn recht ongeacht de lichtval. Wij zijn er super blij mee! Bedankt Simon.
Edwin Edwin uit Oldenzaal heeft geschreven op 21 juni 2020 om 11:08
Na een bezoek aan de winkel (niet voor het eerst trouwens) wederom een aantal prachtige foto's gekocht. Ruime keuze, mooie foto's, vakwerk!
Ria van Rijn Ria van Rijn uit Rotterdam heeft geschreven op 8 juni 2020 om 09:50
Als je ook erg graag op Texel komt, neem dan eens één van die prachtige foto's van Simon Smit als herinnering mee naar huis. Ik heb er vorige week drie gekocht. Alle drie hetzelfde formaat (30 x 45) en in dezelfde lijst. Ze vullen nu samen met gemak een hele muur. Een prachtige herinnering.
Henk Jansen Henk Jansen uit Diemen heeft geschreven op 7 juni 2020 om 15:02
Al jaren loop ik, als wij o Texel zijn, langs de etalage van Simon Smit Photography in de Weverstraat in Den Burg. Mijn aandacht werd altijd getrokken door een prachtige foto van een strandovergang met op de achtergrond een wilde zee en bewolkte lucht. Ik heb er voor gespaard maar sinds anderhalf jaar hangt deze in mijn woonkamer en ik raak er niet op uitgegekeken. Van de week op Texel kocht ik bij Simon Smit nog een mooie kaart van Rondje Texel voor een zeilende vriend die vaak meevaart. Simot Smit Photography is een aanrader van mensen die van vakwerk houden!
Bert en Marjo Bos Bert en Marjo Bos uit Leerdam heeft geschreven op 6 juni 2020 om 16:57
Bij een bezoek aan Texel en aan Den Burg lopen we altijd even bij Simon binnen. Zijn altijd erg onder de indruk van de foto's welke Simon maakt van Texel. Vaak zien we de unieke foto's van hem, welke op het juiste moment zijn genomen. Ga vooral zo door Simon. we zullen de foto, welke we gekocht hebben een mooi plekje geven.
Corry en Sjoerd Wendelaar Corry en Sjoerd Wendelaar uit Malden heeft geschreven op 26 mei 2020 om 19:51
Simon Smit is volgens ons vooral bijzonder als landschapsfotograaf. Wat een schitterende duinfoto's!
J. en A.Z. van der Molen J. en A.Z. van der Molen uit Assen heeft geschreven op 25 mei 2020 om 17:09
Heerlijk, voor aan de wand in de keuken, zo’n mooie foto van de vuurtoren met huizen. Elke dag valt ons oog er op en denken wij met warme gevoelens aan het eiland Texel. Wij zullen in de toekomst van zijn fotografie gebruik maken voor een familiefoto met onze dierbaren.
Leo Leo uit IJsselstein Utr. heeft geschreven op 11 mei 2020 om 14:33
Vrijdag 8 mei j.l. waren wij voor de zoveelste keer op Texel. Elk jaar stonden wij wel even stil bij de winkel van Simon om naar de mooie foto's te kijken, ook deze keer. Nu de knoop doorgehakt en een mooie foto van de ondergaande zon aan het strand gekocht. Hij hangt inmiddels op onze slaapkamer, een mooie herinnering aan Texel. Een bezoek aan deze winkel is zeer de moeite waard.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.