Wij zouden het erg leuk vinden als je hieronder een bericht achterlaat.

Reacties van andere bezoekers kun je hieronder lezen.

Reacties

26 berichten.
Theo en Jettie Theo en Jettie schreef op 13 september 2019 om 08:59:
Onlangs hebben wij de prachtige foto van Simon opgehangen en het is nog mooier dan we hadden gehoopt. We praten over het schilderij, terwijl het een foto is. De kleuren zijn werkelijk geweldig en staan perfect op onze muur. Simon, hartelijk dank, ook voor je leuke uitleg van het verhaal achter de foto. We genieten enorm van zonsondergang.
Fam. P de Niet Fam. P de Niet uit Rijswijk schreef op 19 augustus 2019 om 10:05:
Al heel veel keren hebben wij als we op texel waren naar de foto’s in de etalage van de fotograaf Simon Smit in Den Burg. Onlangs hebben wij een mooie foto, voorstellend een stormlucht, branding en duinen bij Simon gekocht nadat de foto vergroot was tot 60x90cm. Schitterend resultaat! De lijstenmaker in rijswijk was verrast van zo’n mooie foto ! Zo vergroot en zo scherp ! De foto hangt nu te pronken in onze kamer ! We zijn er geweldig blij mee ! Simon , het is klasse wat je maakt ! Nogmaals hartelijk dank ! Piet en Wil
Geert & Nelleke Perton Geert & Nelleke Perton uit Winschoten schreef op 8 juli 2019 om 18:12:
Bij ons laatste bezoek aan Texel (28 juni j.l.) hebben we een prachtige foto schilderij gekocht bij Simon Fotografie Den Burg-Texel. Aan de muur in onze woonkamer pronkt nu een schitterende foto (formaat 50 x 100 cm) van een duinpad, strand,zee en een prachtige wolkenlucht. Een prachtig stukje Texel, waar wij elke dag van kunnen genieten. Bij een bezoek aan Texel is het echt een aanrader om eens bij hem binnen te lopen. Dank je Simon.
Andreas W. Andreas W. uit Erkelenz schreef op 24 juni 2019 om 15:10:
Ich habe heute ein tolles Bild gekauft und freue mich bereits darauf, wenn es nach dem Urlaub mein Wohnzimmer verschönern darf. Die Qualität der Bilder hat mich sofort angesprochen und so war der Kauf auch schnell beschlossen. Vielen Dank hierfür und ab sofort ziert ein kleines Stück der tollen Insel auch mein Wohnzimmer.
Arie & Nancy Arie & Nancy uit Hardinxveld-Giessendam schreef op 12 juni 2019 om 11:44:
Als we op Texel zijn, kijken we altijd even in de etalage van Simon. Prachtige foto's van een prachtig eiland. Simon verstaat de kunst van het vastleggen van unieke (natuur)momenten. En toen er een muur vrij kwam in ons huis, wisten we dat er een mooie plaat van Texel op moest komen. Eentje van het strand en de duinen met een prachtige lucht. Het is Resurrection geworden. Persoonlijk opgehaald om even het gevoel bij de foto mee te nemen. Bedankt Simon!
Julian und Julia Julian und Julia uit Lingen (Ems) schreef op 12 juni 2019 om 07:04:
Wir haben im Mai diesen Jahres ein Bild bei Simon gekauft. Das Bild war dann ungewöhnlich lang (per Tracker verfolgbar) auf dem Weg per Post zu uns. Leider war es dann auch noch beschädigt! Eine Mail mit Bildern vom Schaden an Simon reichte aus und wir bekamen innerhalb von ein paar Stunden die Mitteilung, dass ein neues Bild versendet wird! So unkompliziert hätten wir das nicht erwartet und sind wirklich beeindruckt! - So macht das Kaufen Spaß! 🙂 Das neue Bild kam wenige Tage später unversehrt bei uns an und verschönert seit dem unseren Wohnraum! DANKE und viele Grüße auf die wundervolle Insel Texel!
Martin Martin uit Schoonhoven schreef op 31 mei 2019 om 14:14:
Altijd weer een feest als je bij Simon bent geweest! Vandaag ons 7e ingelijste werk van Simon Smit opgehaald. Zowel in ons huis in Schoonhoven als in ons chalet op Texel hangen verschillende werken. Nu een prachtfoto van rode tulpen en Texelse luchten in formaat 50 x 100 cm gekocht. Vakkundig ingelijst en goed voor jaren kijkplezier. Een aanrader!
Ad en Marieke Ad en Marieke uit Dordrecht schreef op 21 mei 2019 om 11:56:
Wij hebben al jaren een mooie Texel-foto van bescheiden formaat in onze gang hangen. Gekocht bij Simon Smit. Mooi om terug te denken aan onze fijne vakanties op het eiland. Dit jaar zijn we gelukkig weer eens voor een weekje geweest. Den Burg is ook weer bezocht. Onze dochter, die inmiddels op zichzelf woont was een weekendje mee. Ze was helemaal weg van een van de foto's in de etalage van Simon. "Texel reflections" Als verrassing hebben wij de foto met passe partout in mooie lijst voor haar gekocht. Wat wàs ze blij toen wij hem aan haar overhandigden, op haar verjaardag, bij thuiskomst. Met de verjaarsvisite werd meteen bedacht aan welke muur hij moest worden opgehangen. Het is ècht de moeite waard om de winkel te bezoeken. Op internet zijn de foto's mooi, maar in het echt zijn ze nog veel mooier. Het is ook leuk om even een praatje te kunnen maken met de maker. Wij komen graag nog eens terug.
Joke en Gerrit van der Zijden Joke en Gerrit van der Zijden uit Gouda schreef op 15 februari 2019 om 16:21:
Eind vorig jaar liepen wij in den Burgh de Weverstraat in en zagen in het voorbij lopen in de winkel van de plaatselijke fotograaf Simon Smit een bijzonder mooi doek hangen, voorstellende een duin/strand/zee en luchtlandschap. Het bleek om een fotodoek te gaan, genaamd: “The Day after the Storm”. Het doek bestelt en na een aantal dagen ontvingen wij het doek. Prachtig mooi resultaat, waar we enorm blij mee zijn. Het heeft een prominente plaats gekregen in ons appartement. Wij wilden nog een ander fotodoek hebben en daar het eerder ontvangen exemplaar van The day after the Storm ons prima beviel, hebben wij contact opgenomen met Simon met de vraag of hij een fotodoek van een kotter in de avondschemering op wilde zee voor ons kon en wilde maken. Het doek moest echter wel voldoen aan onze wensen. Simon voelde er wel wat voor om een dergelijke uitdaging aan te gaan en er wat moois van te maken. Probleem was echter een juiste foto van een kotter te krijgen, die aan onze wensen voldeed. Daarnaast moest er nog een foto van een mooie avondschemering met wilde zee gevonden worden. Aan het goede adres dus bij Simon. Het lukte uiteindelijk een foto te krijgen van een kotter die aan onze verwachting voldeed en waarmee een nieuw samengesteld fotodoek kon ontstaan. Met Simon hebben wij goede afspraken gemaakt hoe de totstandkoming van het schilderij zou plaatsvinden. Middels toegezonden foto’s hebben wij stap voor stap mee kunnen kijken naar de kunsten en vorderingen van Simon om tot het gewenste resultaat te komen. Op die manier hadden wij inbreng om een perfect resultaat te krijgen. En een perfect resultaat tot in detail werd het!! Het doek was door Simon uitstekend verzorgd. Altijd spannend als het originele fotoschilderij dan thuis bezorgd wordt. Het schilderij zag er prima uit en de achtergrond van de avondschemering was grandioos mooi uitgevoerd met een diversiteit aan zeer mooie kleurnuances. De kotter staat ook mooi tegen het avondlicht geplaatst, zeker als het (zon)licht onze woning in schijnt krijgt het geheel een hele mooie exclusieve uitstraling. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over het werk en resultaat. Een prima vakman, die in detail perfectionistisch te werk gaat om een zeer hoog resultaat te behalen. Grote klasse!! Onze dank daarvoor. Voor degene die overweegt ook een - al dan niet afwijkend - fotoschilderij te laten maken, bevelen wij Simon van harte aan. Zeg wat je wilt en al pratend kan er een passende oplossing gevonden worden. Met een gerust hart krijgt u wat u zelf voor ogen heeft tot in detail en perfectie.
Jacquelien Jacquelien uit Veendam schreef op 13 januari 2019 om 11:19:
Nadat ik vorig jaar mijn nieuwe huis betrok was ik er snel uit wat ik aan de muur wou hebben. Een foto van Texel van Simon Smit Fotografie. Altijd lopen mijn zus en ik even bij zijn zaak in Den Burg naar binnen als we op Texel zijn om te genieten van zijn mooie foto’s. Mijn wens was een landschapsfoto die iedere Texel liefhebber zou herkennen en had thuis via Simon zijn website al een voorselectie gemaakt. Ik zijn zaak kreeg ik de mogelijkheid deze foto’s op groot scherm te bekijken om een goede keuze te maken. Het zijn er uiteindelijk twee geworden, op linnen gedrukt, 1 van de Tuunwallen met Schapenboet en 1 van de Slufter. De levering was snel geregeld en wat zijn de foto’s prachtig geworden, ben er ontzettend blij mee. Texel bij mij in huis, kan er nu elke dag van genieten. En ongetwijfeld, de eerstvolgende keer als wij op Texel zijn, zullen we weer even bij Simon naar binnen lopen, benieuwd naar zijn nieuwe foto’s.
Meike und Ralf Schmidt Meike und Ralf Schmidt schreef op 12 januari 2019 om 14:12:
Vor 4 Jahren haben wir bereits bei unserem damaligen Urlaub auf Texel bei Simon Smit eine wunderschöne Fotografie "Strandaufgang in den Dünen" mit den Maßen 95x65 in einem tollen gebürsteten Alurahmen mit spiegelfreiem Glas gekauft. In diesem Jahr haben wir dem großen Bild einen "kleinen Freund" in den Maßen 60x40 mit dem Motiv Düne, Meer und Wolken gekauft. Heute wurde das neue Bild aufgehängt. Beide Bilder ergänzen sich wunderbar und erinnern uns an einen wunschönen Urlaub auf der Ferieninsel Texel.
Leo Henkes Leo Henkes schreef op 12 januari 2019 om 14:10:
Wij gaan elke jaar ten minste 2x naar Texel en komen dan altijd in het gezellige plaatsje den Burg. Dit jaar ontdekten we in de Weverstraat een hele goede fotograaf, zo'n man met liefde voor zijn vak. Al gauw hadden wij uit zijn prachtige assortiment een foto (40x60 cm)gevonden van onze geliefde Slufter, die ook in Simons' galerij staat. Wij plakten deze -thuisgekomen- op een schuine wand van ons appartement, schitterend. Eigenlijk -vonden we- moesten er nog 2 bij (40x40 cm) en wij kozen uit de galerij een tafereel van schapen met op de achtergrond het kerkje van den Hoorn en de vuurtoren van de Cocksdorp. Even mailen met Simon, betalen en na enkele dagen ontvingen we de keurig ingepakte foto's. Het is schitterend drieluik geworden, een waar kunstwerk! Bedankt Simon!
Siebe en Yvonne Huitema Siebe en Yvonne Huitema uit Den Haag schreef op 10 januari 2019 om 11:53:
Heel blij zijn wij met de foto`The day after de storm`.Een flink formaat van 1.50- 1.00 voor boven de bank. Nu zijn we ook in de winter dichtbij Paal 9. Bedankt Simon!
Connie Connie uit RIJEN schreef op 4 januari 2019 om 16:11:
Wat een service. Wij wilde graag een verjaardagskalender met maand gerelateerde foto's. Deze werd speciaal voor ons gemaakt en keurig verpakt toegestuurd. En dat na 1 week vanaf de besteldatum ondanks de kerst/ jaarwisseling. Heel erg bedankt
Elian en Jan Pieter Elian en Jan Pieter uit Vijfhuizen schreef op 30 december 2018 om 20:02:
Afgelopen zaterdag een prachtig ingelijste foto opgehaald, bij thuiskomst gelijk opgehangen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal. En nu iedere dag genieten van een stukje Texel!
Michiel en Saskia Michiel en Saskia uit Baarn schreef op 31 oktober 2018 om 21:41:
Onlangs waren onze (schoon)ouders 50 jaar getrouwd. Na lang zoeken voor het perfecte cadeau kwamen we uit bij Simon Smit. We werden hier heel vriendelijk geholpen. Uiteindelijk is het een heel mooi, op maat gemaakt en ingelijste foto geworden voor thuis in de woonkamer. Het vervoer naar vaste land was ook snel geregeld. Simon heeft de grote lijst transport-proof afgeleverd, autorit was dus geen probleem. Het stukje Texel met strandopgang is nu altijd dichtbij, waar we ook zijn. Indien we nog een mooie (Texel)foto ingelijst willen hebben, weten we zeker de weg naar Simon weer te vinden.
Edwin & Els Edwin & Els uit Warmond schreef op 27 oktober 2018 om 14:56:
Bij het binnenlopen van de zaak viel ons oog gelijk op "Texel reflections" Deze prachtige afbeelding besteld op Dibond hetgeen nog meer diepte geeft. Nu op 120x60 bij ons in huis, om zo ook in de winter Texel vlakbij te houden... Volgend (zeil)seizoen nog maar eens binnenlopen, want er hing nog veel meer moois!
Marianne en Chris Marianne en Chris uit Almere schreef op 25 oktober 2018 om 10:05:
Wij hebben bij ons laatste bezoek op Texel weer een mooi ingelijste foto mee naar huis genomen. Een aantal jaar geleden hebben wij een mooie foto in zwart wit van de noordpunt van Texel meegenomen. De vuurtoren was enkel in kleur afgebeeld. Deze keer een prachtige kleuren foto van de strandopgang vanuit de duinen genomen naar het strand , bij paal 9. De foto hangt op een mooi plekje in de woonkamer.
Angelika und Markus Angelika und Markus uit Deutschland schreef op 24 oktober 2018 om 20:07:
Sehr schöne Fotografien von Texel die sofort ins Auge fallen. Simon Smit bietet einen hervorragenden Service an. Nach jeden Urlaub nehmen wir uns ein neues gerahmtes Bild mit und erfreuen uns an den Anblick. Sehr zu empfehlen.
Chris en marianne Chris en marianne uit Almere schreef op 21 oktober 2018 om 09:14:
Wij hebben tijdens ons bezoek op Texel wederom een mooie foto ingelijst en wel mee naar huis genomen. Een aantal jaren geleden hadden wij een ingelijste foto van de vuurtoren in zwart wit afgedrukt, mee genomen en deze keer een schitterende kleuren doorkijk bij paal 9 vanaf de duinen naar het strand en de zee. Werkelijk heel mooi. Hij hangt op een mooie plaats in de woonkamer.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Sluit Menu
×

Winkelmand

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten