Wij zouden het erg leuk vinden als je hieronder een bericht achterlaat.

Reacties van andere bezoekers kun je hieronder lezen.

Reacties

43 berichten.
Michael Eschweiler Michael Eschweiler uit Aachen heeft geschreven op 3 augustus 2020 om 09:52:
Lieber Simon, ganz herzlichen Dank für die gute und ausführliche Beratung beim Kauf eines sehr schönen gerahmten Fotos des Leuchtturms letzte Woche. Das Bild wird uns immer an einen wunderbaren Urlaub erinnern. Viele Grüße, Michael
Paul Paul uit Zwolle heeft geschreven op 23 juli 2020 om 10:47:
Op 11 juli 2020 kwamen we toevallig voorbij Simon's Gallery in Den Burg. In de etalage zagen we al mooie foto's van landschappen en markante punten van Texel met mooie afgewerkte lijstjes daaromheen. Hierdoor werden we naar binnen gelokt waar je vrijblijvend kan kijken en waar nog meer moois te zien was. Een aanrader als je een mooie, tastbare herinnering van Texel wil hebben tegen een betaalbare prijs.
Hans Meijer Hans Meijer uit Purmerend heeft geschreven op 4 juli 2020 om 17:37:
Ik kom al jaren op Texel en ik kan het niet laten om elke keer bij Simon binnen te lopen om te kijken naar zijn foto’s. Regelmatig kopen wij weer en mooi exemplaar. Zijn foto’s zijn typisch Texels. Maar zijn composities zijn geweldig soms heel eenvoudig maar met geweldige licht inval of schaduwen. Ik vind zijn zee en duinen foto’s fantastisch want er zit energie in. En als je goed kijkt zie je altijd een meeuw op deze foto’s vliegen Vraag ook eens een kleuren foto in zwart/wit te laten zien, want die zijn soms nog mooier.
Kees Kees heeft geschreven op 2 juli 2020 om 15:25:
We liepen tijdens ons bezoek aan Den Burg aan tegen een prachtige foto van de haven van Oudeschild. We hebben daar nog een ontspiegelde glasplaat in laten zetten en nu maakt het niet meer uit waar de foto hangt in huis. Overal komt hij even goed tot zijn recht ongeacht de lichtval. Wij zijn er super blij mee! Bedankt Simon.
Edwin Edwin uit Oldenzaal heeft geschreven op 21 juni 2020 om 11:08:
Na een bezoek aan de winkel (niet voor het eerst trouwens) wederom een aantal prachtige foto's gekocht. Ruime keuze, mooie foto's, vakwerk!
Ria van Rijn Ria van Rijn uit Rotterdam heeft geschreven op 8 juni 2020 om 09:50:
Als je ook erg graag op Texel komt, neem dan eens één van die prachtige foto's van Simon Smit als herinnering mee naar huis. Ik heb er vorige week drie gekocht. Alle drie hetzelfde formaat (30 x 45) en in dezelfde lijst. Ze vullen nu samen met gemak een hele muur. Een prachtige herinnering.
Henk Jansen Henk Jansen uit Diemen heeft geschreven op 7 juni 2020 om 15:02:
Al jaren loop ik, als wij o Texel zijn, langs de etalage van Simon Smit Photography in de Weverstraat in Den Burg. Mijn aandacht werd altijd getrokken door een prachtige foto van een strandovergang met op de achtergrond een wilde zee en bewolkte lucht. Ik heb er voor gespaard maar sinds anderhalf jaar hangt deze in mijn woonkamer en ik raak er niet op uitgegekeken. Van de week op Texel kocht ik bij Simon Smit nog een mooie kaart van Rondje Texel voor een zeilende vriend die vaak meevaart. Simot Smit Photography is een aanrader van mensen die van vakwerk houden!
Bert en Marjo Bos Bert en Marjo Bos uit Leerdam heeft geschreven op 6 juni 2020 om 16:57:
Bij een bezoek aan Texel en aan Den Burg lopen we altijd even bij Simon binnen. Zijn altijd erg onder de indruk van de foto's welke Simon maakt van Texel. Vaak zien we de unieke foto's van hem, welke op het juiste moment zijn genomen. Ga vooral zo door Simon. we zullen de foto, welke we gekocht hebben een mooi plekje geven.
Corry en Sjoerd Wendelaar Corry en Sjoerd Wendelaar uit Malden heeft geschreven op 26 mei 2020 om 19:51:
Simon Smit is volgens ons vooral bijzonder als landschapsfotograaf. Wat een schitterende duinfoto's!
J. en A.Z. van der Molen J. en A.Z. van der Molen uit Assen heeft geschreven op 25 mei 2020 om 17:09:
Heerlijk, voor aan de wand in de keuken, zo’n mooie foto van de vuurtoren met huizen. Elke dag valt ons oog er op en denken wij met warme gevoelens aan het eiland Texel. Wij zullen in de toekomst van zijn fotografie gebruik maken voor een familiefoto met onze dierbaren.
Leo Leo uit IJsselstein Utr. heeft geschreven op 11 mei 2020 om 14:33:
Vrijdag 8 mei j.l. waren wij voor de zoveelste keer op Texel. Elk jaar stonden wij wel even stil bij de winkel van Simon om naar de mooie foto's te kijken, ook deze keer. Nu de knoop doorgehakt en een mooie foto van de ondergaande zon aan het strand gekocht. Hij hangt inmiddels op onze slaapkamer, een mooie herinnering aan Texel. Een bezoek aan deze winkel is zeer de moeite waard.
Wessel Wessel uit Amersfoort heeft geschreven op 4 mei 2020 om 16:28:
Sinds de paar keer dat we op Texel zijn geweest langs de winkel van Simon gelopen u naar binnen geweest en een foto met aluminium lijst gekocht van de duinen met op de achtergrond de vuurtoren heb vol bewondering alles bekeken het zijn echt schitterende foto's stuk voor stuk erg blij met de aankoop die we hebben gedaan
Ellen en Hans Wijnsema Ellen en Hans Wijnsema uit Gouda heeft geschreven op 24 april 2020 om 08:45:
April, 2020 Bij een niet gepland bezoek in maart aan de winkel van Simon vielen wij voor de prachtige foto’s van Texel en het verhaal erachter. Wij kozen voor ‘Strand bij Paal 9’. De foto in het formaat 100x50cm hangt inmiddels op z’n plek. Wij zijn zeer tevreden met onze keuze. Het resultaat is boven verwachting. Door de uitvoering in GEBORSTELD aluminium (op advies van Simon) lichten de wolken mooi op en ontstaat dieptewerking met de droge takjes en strootjes op de voorgrond . Al met al een mooie plaat met blijvende herinnering aan Texel! Met Goudse groeten, Ellen en Hans
Familie Roothoofd - Verhaegen Familie Roothoofd - Verhaegen uit Duffel , België heeft geschreven op 5 april 2020 om 19:32:
Eindelijk net een jaar na aankoop, alles behangen, ideale achtergrond, nu kunnen we genieten van de vuurtoren, reflections. Zo hebben we toch nog een Texel gevoel, terwijl we wegens Corona niet kunnen en mogen komen dit jaar. Top foto top gevoel, Zen een echt Texel gevoel....
Martin Martin uit Schoonhoven heeft geschreven op 29 februari 2020 om 13:17:
We konden het weer niet laten! Vandaag een prachtige foto, “de steiger van de boot naar Vlieland” van het formaat 50 x 100 cm bij Simon Smit opgehaald. Wat een kleuren! Een fotokunstwerk schitterend ingelijst. Simon bedankt!
Richard and Christine Shannon Richard and Christine Shannon uit Tauranga, New Zealand heeft geschreven op 11 februari 2020 om 04:06:
We are absolutely delighted with our quality canvas arriving (indeed very well wrapped and undamaged) all the way from beautiful Texel in Holland. Simon had assisted us by email in finding the photo that had caught our eye whilst visiting Den Burg in May 2019 and we can now enjoy this every-lasting memory in our home. It is good to know that distance is not a problem for Simon, even if you live on the other side of the world... literally. Thank you so much Simon for your professionalism in making the most beautiful photos and following through accordingly. Warm regards from Richard and Christine,Tauranga New Zealand.
Inge Inge heeft geschreven op 15 december 2019 om 09:21:
Onlangs hebben wij een foto gekocht die hing te pronken in de etalage van Simon. Wij waren meteen gevangen door de kleuren, maar ook de sfeer die het uitstraalde. Wij kunnen mensen alleen maar aanraden om toch een keer de foto collage van Simon te bekijken als jullie toch op Texel zijn. Een bezoekje is het zeker waard. Maar hou er wel rekening mee, je bent verkocht voor een foto voordat je het weet. Maar je hebt dan wel een fantastische herinnering van het eiland ervoor terug. Inmiddels hangt de foto van 1.05 x 0.50 mtr op een prominente plek in de huiskamer. En een ieder die binnenkomt, is er enthousiast over. Overigens, wij ook.
Theo en Jettie Theo en Jettie heeft geschreven op 13 september 2019 om 08:59:
Onlangs hebben wij de prachtige foto van Simon opgehangen en het is nog mooier dan we hadden gehoopt. We praten over het schilderij, terwijl het een foto is. De kleuren zijn werkelijk geweldig en staan perfect op onze muur. Simon, hartelijk dank, ook voor je leuke uitleg van het verhaal achter de foto. We genieten enorm van zonsondergang.
Fam. P de Niet Fam. P de Niet uit Rijswijk heeft geschreven op 19 augustus 2019 om 10:05:
Al heel veel keren hebben wij als we op texel waren naar de foto’s in de etalage van de fotograaf Simon Smit in Den Burg. Onlangs hebben wij een mooie foto, voorstellend een stormlucht, branding en duinen bij Simon gekocht nadat de foto vergroot was tot 60x90cm. Schitterend resultaat! De lijstenmaker in rijswijk was verrast van zo’n mooie foto ! Zo vergroot en zo scherp ! De foto hangt nu te pronken in onze kamer ! We zijn er geweldig blij mee ! Simon , het is klasse wat je maakt ! Nogmaals hartelijk dank ! Piet en Wil
Geert & Nelleke Perton Geert & Nelleke Perton uit Winschoten heeft geschreven op 8 juli 2019 om 18:12:
Bij ons laatste bezoek aan Texel (28 juni j.l.) hebben we een prachtige foto schilderij gekocht bij Simon Fotografie Den Burg-Texel. Aan de muur in onze woonkamer pronkt nu een schitterende foto (formaat 50 x 100 cm) van een duinpad, strand,zee en een prachtige wolkenlucht. Een prachtig stukje Texel, waar wij elke dag van kunnen genieten. Bij een bezoek aan Texel is het echt een aanrader om eens bij hem binnen te lopen. Dank je Simon.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.